066 52 73 359

HITNE INTERVENCIJE

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga 00-24h

POPRAVKE I MONTAŽE U KUPATILU

Vodoinstalater Vračar vrši popravke i montaže sanitarija u kupatilu

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Vodoinstalater Vračar vrši odgušenje kanalizacije, odgušenje vertikale, otpušavanje sudopere, kade, wc šolje

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Vračar svim klijentima nudi brze intervencije. U slučaju hitne intervencije stižemo za 20 do 30 minuta od poziva

VODOINSTALATER VRAČAR

Vodoinstalater Vračar pruža sve vrste hitnih vodoinstalaterskih usluga. Ukoliko imate neki problem sa cevima ili vodovodnim instalacijama, stojimo vam na raspolaganju od 00 do 24h. Naši brojevi telefona su uvek dostupni, a možete nas kontaktirati i popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. 

Ako se pitate šta podrazumevamo pod hitnim intervencijama, u hitne intervencije koje pruža vodoinstalater Vračar spadaju svi kvarovi koji onemogućavaju normalno funkcionisanje vašeg domaćinstva. Ako nastavite dalje sa čitanjem, detaljno ćemo vam opisati koje su to najčešće hitne intervencije.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Odgušenje kanalizacije je ubedljivo najčešća hitna intervencija koju pružaju naši vodoinstalateri. Stare cevi koje se nalaze na Vračaru uglavnom ne mogu da izdrže pritisak novogradnje i sve većeg broja stanonvika, zbog čega se često dešava da dolazi do zagušenja kanalizacije. Ukoliko vam se javi ovaj problem, mi smo tu za vas i što je najvažnije stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva. Pod zagušenjem kanalizacije Vodoinstalater Vračar podrazumeva zapušenu sudoperu, zapušen lavabo, zapušenu wc šolju, zapušenu kadu ili tuš kabinu, kao i zapušenu spoljnu kanalizaciju. Ukoliko vam zatreba odgušenje kanalizacije, vodoinstalater Vračar vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h.

PUCANJE VENTILA

Oštećenje ili pucanje ventila je još jedna od hitnih intervencija koja zahteva urgentnu intervenciju. U slučaju pucanja ventila zatvorite glavni ventil kako biste sprečili plavaljenje stana i odmah pozovite naš servis. Još jednom naglašavamo da Vodoinstalater Vračar radi svakog dana, vikendom i praznicima od 00 do 24h. Dakle, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate u sred noći ako vam se javi ovaj problem.

KVAROVI NA BOJLERU

Pokvaren bojler onemogućiće normalno funkcionisanje vaše porodice. Iako ne spada u toliko hitnu intervenciju, koja ugrožava bezbednost domaćinstva, Vodoinstalater Vračar zna koliko neispravan bojler otežava funkcionisanje svakog domaćinstva. Zbog toga ćemo doći na vašu adresu ukoliko vam se dogodi kvar na bojleru za samo 20 do 30 minuta od poziva.

SVI KVAROVI KOJI VAM ONEMOGUĆAVAJU NORMALNO FUNKCIONISANJE

Osim pobrojanih kvarova, u hitne intervencije spadaju i svi oni kvarovi koji onemogućavaju normalno funkcionisanje vašeg domaćinstva. Zbog toga se nemojte ustručavati da nas kontaktirate kad god vam zatreba pomoć vodoinstalatera.

KONTAKTIRAJTE NAS

© Copyright Vodoinstalater Vračar 2020. All Rights Reserved | Odgusenje kanalizacije | Hitne intervencije | Kontakt