066 52 73 359

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga 00-24h

POPRAVKE I MONTAŽE U KUPATILU

Vodoinstalater Vračar vrši popravke i montaže sanitarija u kupatilu

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Vodoinstalater Vračar vrši odgušenje kanalizacije, odgušenje vertikale, otpušavanje sudopere, kade, wc šolje

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Vračar svim klijentima nudi brze intervencije. U slučaju hitne intervencije stižemo za 20 do 30 minuta od poziva

Odgušenje kanalizacije od 00 do 24h. Vodoinstalater Vračar pruža sve vrste  odgušenja. Na raspolaganju smo vam od 00 do 24h. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva. Dajemo garanciju na sve vrste odgušenja kanalizacije. Ukoliko vam zatrebamo mi smo tu za vas, dovoljno je da nas kontaktirate na naše brojeve telefona.

Mašinsko odgušenje je najčešći vid odgušenja kanalizacije, koji se najčešće primenjuje. Nekada su se često pružale usluge ručnog odgušenja, ali sa pojavom specijalizovanih mašina za odgušenje, one su postepeno zamenile ručno odgušenje. Kada je reč o ručnom odgušenju ono danas uglavnom primenjuju nestručna fizička lica. Mašinsko odgušenje podrazumeva guranje sajli pod pritiskom, koji vrši mašina koja je specijalizovana za to. Mašinsko odgušenje pruža najbolji vid odgušenja sudopera, kada, wc šolja i slično.

Odgušenje voma vozilom se pruža za dublja zagušenja, najčešće zagušenja fekalnih kanalizacije. Voma vozilo je specijalizovano vozilo za odgušenje koje, odgušava kanalizaciju pod pristiskom, pri čemu istovremeno vrši i ispiranje cevi. Ukoliko vam zatreba naša intervencija možete nas pozvati na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunite on line formular na kontakt strani i zakažite intervenciju naših majstora.

Vodoinstalater Vračar vam je na raspolaganju od 00 do 24h. Za sve vrste intervencija stojimo vam na raspolaganju. Pozovite nas svakodnevno. Vodoinstalater Vračar je servis sa tradicijom u koji možete imati apsolutno poverenje.

KONTAKTIRAJTE NAS

© Copyright Vodoinstalater Vračar 2020. All Rights Reserved | Odgusenje kanalizacije | Hitne intervencije | Kontakt