066 52 73 359

OTPUŠAVANJE SUDOPERE

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga 00-24h

POPRAVKE I MONTAŽE U KUPATILU

Vodoinstalater Vračar vrši popravke i montaže sanitarija u kupatilu

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Vodoinstalater Vračar vrši odgušenje kanalizacije, odgušenje vertikale, otpušavanje sudopere, kade, wc šolje

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Vračar svim klijentima nudi brze intervencije. U slučaju hitne intervencije stižemo za 20 do 30 minuta od poziva

VODOINSTALATER VRAČAR

Otpušavanje sudopere je samo jedna u dugom nizu usluga koje pruža Vodoinstalater Vračar. Ukoliko imate problem sa sudoperom, što nije redak slučaj, pre nego što se odlučite za kupovinu različitih hemijskih preparata, koji jesu jeftiniji, ali je efekat nikakav, savetujemo vas da pozovete naš vodoinstalaterski servis.

Samo Vodoinstalater Vračar stiže na vašu adresu za 30 minuta od poziva bez obzira na deo Beograda u kojem živite. Da, dobro ste pročitali, naš vodoinstalaterski servis počeo je kao skroman servis koji je svoje usluge pružao isključivo stanovnicima Vračara, a glavna preporuka su nam bile naše komšije. Zahvaljujući preporukama, vremenom smo povećavali broj zaposlenih i samim tim došli smo u poziciju i da proširimo oblast pokirvanja. Od 2020. godine Vodoinstalater Vračar pruža usluga na čitavoj teritoriji Beograda.

ZAŠTO OTPUŠAVANJE SUDOPERE KOD NAS

Mi vam nudimo pre svega kvalitetnu uslugu. Sigurni smo da prvo ne želite da vam priučeni vodoinstalateri petljaju oko vaših instalacija, već jednostavno za vaše domažinstvo želite najbolje, što je i prirodno. Sa nama dobiajte vrhunsku uslugu, zahvaljujući kvalitetnom osoblju i majstorima koje zapošljavamo.

SIGNALI DA JE POTREBNO OTPUŠAVANJE SUDOPERE

Kada vaša sudopera počne da ispušta čudne zvuke u vidu klokotanja, kada voda ne otiče kako treba, kada se voda zadržava u sudoperi, sve su ovo signali da vam je neophodno otpušavanje sudopere. Pozovite nas na naše brojeve telefona i stižemo na vašu adresu za 30 minuta od poziva.

GARANCIJA ZA OTPUŠAVANJE SUDOPERE

Vodoinstalater Vračar daje garanciju za sve usluge, pa i za uslugu otpušavanje sudopere. Garancija važi uz račun koji vam izdajemo nakon što obavimo intervenciju. Dakle, osim kvalitetne usluge, svi naši klijenti dobijaju i dodatnu garnaciju, da će sve eventulan reklamacije biti rešene u garantnom roku.

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Pozovite nas i zakažite intervneciju, ili ako je reč o neophodnoj hitnoj intervenciji samo nam recite i mi stižemo za 30 minuta od poziva.

KONTAKTIRAJTE NAS

© Copyright Vodoinstalater Vračar 2020. All Rights Reserved | Odgusenje kanalizacije | Hitne intervencije | Kontakt