066 52 73 359

OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga 00-24h

POPRAVKE I MONTAŽE U KUPATILU

Vodoinstalater Vračar vrši popravke i montaže sanitarija u kupatilu

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Vodoinstalater Vračar vrši odgušenje kanalizacije, odgušenje vertikale, otpušavanje sudopere, kade, wc šolje

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Vračar svim klijentima nudi brze intervencije. U slučaju hitne intervencije stižemo za 20 do 30 minuta od poziva

VODOINSTALATER VRAČAR

Otpušavanje wc šolje je jedna od najčešćih usluga koju pruža Vodoinstalater Vračar. Problem sa zapušenom wc šoljom može izazvati čitav niz drugih problema. Kada se wc šolja zapuši eskalacija problema uobičajeno dolazi bez prethodne najave, a često i bez upozorenja i ostavlja za sboom pravu pustoš u kupatilu, a nekada i u čitavom stanu. 

Razlog za zagušenje wc šolje leži pre svega u neodgovornom ponašanju naših sugrađana, koji u wc šolju bacaju sve i svašta, ponekada smo prilikom odgušenja pronalazili i korenje drveća. Ipak, najveći neprijatelj wc šoljama i odvodima su vlažne maramice. Uprkos činjenici da na svakom pakovanju vlažnih maramica stoji upozorenje ne bacati u wc šolju, naši sugrađani se često ne obaziru mnogo na ovo upozorenje. Preko 2/3 zagušenih wc šolja uzorokovane su preteranim izbacivanjem vlažnih maramica, čiji je vek raspadanja znatno duži od toalet papira, što vremenom dovodi do stvaranja čepa. Zato ako ne želite problem koji se može javiti sa izlivanjem wc šolje, vodite računa šta ubacujete u nju.

ODGUŠENJE WC ŠOLJE

Ukoliko vam ipak zatreba odgušenje wc šolje, Vodoinstalater Vračar vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Za našu uslugu dobijate račun uz koji ide i garancija na pruženu uslugu. Osim toga, garantovani dolazak naše ekipe je 30 do 45 minuta u zavisnosti od opštine na kojoj se nalazite. Naglašavamo da Vodoinstalater Vračar, osim teritorije opštine Vračar pokriva i druge delove Beograda, kao i prigradskih naselja. Zahvaljujući velikom broju ekipa, kojima raspolažemo, bez obzira na deo Beograda u kojem živite možemo vam garantovati brz dokazak u roku od 30 do 45 minuta od poziva.

KONTAKTIRAJTE NAS

© Copyright Vodoinstalater Vračar 2020. All Rights Reserved | Odgusenje kanalizacije | Hitne intervencije | Kontakt